SOCIAL MEDIA

Monday, September 10, 2018

DOORGIFT SOAP ROSES BLUE COLOR




Hi everyone,

I made this soap roses blue color for bestie Rozana from KL.She has ordered this for nikah ceremony on August 2018.

If you have no idea what to give to your guest,i would suggest to give this beautiful soap roses with scent.

You can order as low as 50pcs and i will give free design label tag with the name etc.If you have extra budget , you can buy box or burlap to put the soap.

I only give you free packaging plastic,ribbon and customize label tag.
My packaging does not come with box because of the cost factor.I prefer customer buy their own to save the budget.

Should you interested,kindly please whatsapp 019 900 4488.

Don't forget to follow ig : evereen_hq

=================================================

Hai semua,

Masih tercari-cari nak bagi apa tanda kenangan untuk tetamu yang datang?

Cantik tak sabun bunga roses? Sis boleh bagi sabun rose sebagai doorgift untuk tetamu seperti bestie Rozana yang menempah sebanyak 150 kuntum bunga untuk akad nikah.

Jangan risau akan kosnya.Takde lah mahal sangat.Berbaloi-baloi sis..Cumanya saya cadangkan doorgift sabun roses ini untuk acara akad nikah , birthday dan sebagainya.Maksudnya acara untuk tetamu yang sedikit sebab sabun ni berat dalam 40 gram jadi harganya tak boleh lah bawah dari RM 1-2.

Untuk sebutharga , sis boleh terus whatsapp saya 019 900 4488.

Packaging plastik free.Design free.

Apa lagi?? jangan tunggu lama-lama.Terus buat slot booking dengan 50% deposit.

Friday, May 11, 2018

Gift Happy Teachers Day


Hello everyone!

Election day is over.What a headache and heartache week for Malaysian right?
Its over now and we hope new government leads us for better Malaysia.

For me,i am still little bit busy for this soap making.I made this for teachers day coming on this 16th May.Oh!Don't forget also the same day we are going to celebrate for Ramadhan!

I enjoyed doing wrapping for gift especially with my own customade design paper.Wuhuuu at least other competitor don't have my design and they can't copying me.Hihi

You must be noticed that i love pastel color so much.Yes, i do love pastel color and english style decor since i was young.Opsss!

If you same had same taste with me, say me at hello via whatsapp 019 900 4488 ya.
This soap design and wrapping can customise for your any occassion such as wedding,e-day,aqiqah,baby shower and so on....

till then..xoxo
Wednesday, March 21, 2018

DOORGIFT SABUN MACARON


Hi besties!

Comel tak sabun macaron ni?
Sebenarnya,sabun macaron comel di buat untuk majlis aqiqah tapi boleh juga untuk majlis kahwin,tunang dan sebagainya.
Label tag tu free je dan boleh di ubah untuk nama etc.

hm..doorgift sabun macaron  untuk besties yang nak kan kelainan lah kan.At least guest wondering,eh apa ni?tak pernah tengok pun.Comel sgt!
Semestinya guest tak akan buang punya.Sebab sabun kan boleh tahan lama,boleh lah guna kan?

Macam2 doorgift yang terdapat kat luar sana tu kan.Bagi Evereen natural&handmade dah mesti lah fokus pada sabun,sabun dan sabun..haha!Kalau nak doorgift yang comel dan rare dan ala-ala mat saleh pilih lah SOAPDOORGIFT BY EVEREEN YA!

Sabun handmade ni sebenarnya tak murah.Kalau nak yang lagi besar bentuknya boleh tapi kos akan lagi mahal lah sebab lagi berat lagi mahal.Dan i'm sure besties pun budget kaw kaw punya budget untuk doorgift kan?

Kalau sabun macaron ni untuk packaging seperti diatas budget lebih kurang RM1.80 - RM 1.50 bergantung pada kuantiti.Jangkamasa siap dalam 1-3 minggu.Bergantung pada kuantiti dan tak busy.Kalau busy,order kena tunggu queue.Thats why kena order awal,jangan last minute sebulan majlis baru nak order yea besties.Rancang elok2..jgn semua nya last minute nanti besties jugak yang stress!!

Oh ya,sabun ni boleh diletakkan pewangi.Fragrance dari Ohio,US dan sampai..pewangi nih sesuai untuk kulit dan natural.Takde alcohol!!

Yang berminat & yang serius & yang boleh bagi TRUST!

WA 019 900 4488