SOCIAL MEDIA

Wednesday, February 21, 2018

DOORGIFT MINI LOVE SABUN GREEN & GOLD COLOR


Hello lovelies,

Last min order from my lovely customer.Can you imagine i made this with 500 pieces in 4 days.I have to post it as soon as possible considering at least 4 days before chinese new year.So,i rush to make this doorgift as soon i received the payment.

Tahu sajalah bila time nak holiday,all courier service poslaju , citylink,abx express memang dihujani lambakan barang2 online.Biasa satu hari jer sampai.Kalau time camni,jangan haraplah at least 3 hari pun sampai parcel tu pun sebab guna citylink.

Nak marah-marah pun tak boleh even parcel tu urgent.I more nervous than my customer.I monitored everyday for the tracking and even called citylink customer service.Since,her wedding event on 18 Feb 2018, i so concern the parcel not be reach before the holiday.

But thank God,the parcel reach successfully delivered in Wednesday morning.I hope she's and her guest would love to have this cutest mini love.You even can selfie alaa macam korean style sekarang tu tunjuk jari tu..haha..

Oh yah , btw mini love above i put Lavender and Strawberry fragrance requested from Ms Waniey.
Every each pieces i wrapped with plastic to avoid sweating and hygenic purpose.

If interested just WA 019 900 4488

Anything,just ask.

xoxo



Monday, February 19, 2018

ARTISAN FROSTING SOAP PART2


Hello lovelies,

This is how it looks after i taking out from the mould.Please ignore the messy desk behind😅😅
As you can see , the soap still wet and soft because i am using soft oil@soft fat such as coconut oil,olive and castor.To make harden i used little bit of palm oil instead of chemical to harden the soap.I don't want have high percentage of palm oil either in my soap to avoid dryness for skin.

Oh yah, i put Japanese Cherry Blossom fragrance.Its smell amazing.But please note that it won't have the strong smell like lotion etc because of chemical reaction while doing cold process soap.

I wanted to do swirl but then it turns out to be like in the picture.
Planning lain,jadi lain.Bolehh la kan?

btw,i like the color though.Hope you all like too.

This soap will be ready for sale on March 10,2018.

You can try it or you can be my agent buying wholesale for low moq 10pcs.

Anything just contact me via WA 019 900 4488

Book now!





Saturday, February 17, 2018

SABUN ORGANIK OATMEAL AND HONEY


Hi gals..Happy Chinese New Year for all chinese in Malaysia.
And happy holiday for everybody.Be safe..


You can't go wrong with this oatmeal honey soap.I made from scratch.Its moisturise your skin and protect from dryness.Don't use commercial soap in the market especially if you have sensitive skin,it will make your problem gets worst.

Okay gals,if you interested to try, giveaway for doorgift or to sell using your own brand,contact me via WA 019 900 4488

Low quantity for wholesale 
=======================================

Sabun oatmeal dan honey berkesan untuk kulit normal,sensitif,dan kering.As you all know,kalau dan kulit jadi kering maka cepat lah berkedut kan?Bila dah berkedut memang susah nak hilangkan kecuali pergi lifting kat klinik.Mahal beb!

That's why i fully suggest,start usia yang muda guna produk yang natural dan bebas kimia berbahaya.Memang lambat kesannya kalau nak putih ke apa ke memang tak boleh unless letak bahan kimia untuk memutihkan kulit.Bahaya!!

Sabun commercial di pasaran banyak yang guna minyak kelapa sawit semata-mata.Kalau tak caya,bila pergi market tu,just usha sikit kat bahagian sabun.Palm oil memang efektif agen untuk membersih tapi kalau digunakan dalam peratusan yang tinggi akan menyebabkan kulit kita kering.
Cuba mandi guna sabun commercial@industry,ada rasa mcm tegang semacam jer kan?Bersih tu mmg bersih tapi tu lah kulit akan kehilangan lembapan.

Cuba guna sabun natural handmade.You will see the different instantly.Kulit jadi lembut dan lembap dan tak kering.Lagi pulak,lebih selamat sebab takde bahan kimia yg berbahaya untuk fast result.

Please read about the benefits of oatmeal and honey from previous post okay!