SOCIAL MEDIA

Wednesday, August 9, 2017

Berminat nak jadi founder jenama sabun sendiri?



Hello loVelies !

Today topic...JOM JADI FOUNDER KECIL KECILAN!

Berangan mmg best..tp yg tak best nye bila kita nak realisasikan impian kita tuh byk kata-kata negative bermain dalam kotak fikiran..kan???...
Of course...sekatan modal..kurangnya ilmu dan banyak lagi serba serbi sekatan..
Nampak founder yg dah jadi jutawan tuh cam best jer kan...

But i believe , everybody can achieve whatever you want as long you put an effort and commitment.

So here , i can help you all to start your on business secara kecil kecilan.
Its okay to start small gals..
Buat apa you go to kilang oem buy in bulk, modal sampai beribu-ribu but after that you don't know how to sell.The worst is beli kilo kat negara jiran then repacking..oh Ya Allah!!

Why sabun bar from EVEREEN??

Well, semua org pun guna sabun kan..sah sah dah sabun merupakan barang keperluan yg kita gunakan seharian..mudah nak jual dan kalau betul gaya marketing boleh meletop produk jenama sendiri korang.Kalau tak laku pn ( ishh dont think -ve ; if worst come to worst ) you all takde lah rugi riban riban kan..betul tak??

Okay,sedikit info tetap sabun dihasilkan under EVEREEN :

1. No bahan kimia berbahaya ( SLS , PARABEN etc) - TAK ADA!!
2. Essential oil FIRST CLASS ( imported from USA & AUSTRALIA)
3. Natural source from vegetable ( TAKDE MINYAK HAIWAN OKEH)
4. And of course HALAL!!
5. Small MOQ!
6. Modal permulaan RM 100 sahaja ( 10pcs)

With 10pcs you can start to sell!!

If you are really having a vision to be founder , why not give a try!

Tak rugi pun kan?

If anyone interested juz wasap me on 019 900 4488.
You all can tell me what kind of sabun bar that have in your mind.

Till then...hope to hear from you all soon.Dont hesitate to contact me..Take care

xoxo




Post a Comment