SOCIAL MEDIA

Sunday, November 19, 2017

Doorgift Sabun Mini Love

Heyy gais , check this out for my customer order for her best friend wedding.

She’s has a big heart isn’t it?
How many of your friend willing to spend money for your wedding?
Let me guess..hard to find.But if you have one please pleaseee appreaciate...

So gais,if you kind of romantic type person,you can think about this mini love soap.You can put the sabun in the small bottle and not require lots of time for packaging.
Well, i know you all have hectic life with busy schedule.

If so , i can give you free packaging like in the picture and cost saving.

Please do not hesitate to pm or wa 0199004488.

will definetely happy to hear from you all..bride to be..

xoxo

#soapdoorgiftbyevereen
#evereennaturalhandmadesoap


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak sangka kan masih lagi ada kawan yang cukup baik hati sponsor doorgift untuk perkahwinan kawan baiknya.

Walaupun tak face to face,saya dapat rasakan pelanggan Evereen baik sangat orangnya.
Langsung tak berkira untuk tempah beratus mini love untuk sahabatnya.
Terasa pula saya juga mungkin tidak sebaik itu.

Ya lah,manusia ini tak sama.Ada yang baik...baik sangat sampai orang ambil kesempatan atas kelemahan orang lain.
Rasanya janganlah jadi camtu kan..hargailah sahabat yang baik.
Susah dah nak cari orang yang baik-baik atas muka bumi ini.
Dan kalau dah dapat jenis kawan yang tak berkira ni , kita pun janganlah berkira sangat dengan dia.

Okay gais,kalau masih lagi tercari-cari lagi doorgift special nak bagi untuk kawan-kawan atau vip boleh terus WA 019 900 4488.

Low min quantity.Boleh lah bagi untuk yang special-special je..letakkan dalam goodies.Mesti tetamu cakap comelnya...pastu pose lah photo dengan mini love tu ala korean yang popular tu..hihihi

Post a Comment