SOCIAL MEDIA

Saturday, February 17, 2018

SABUN ORGANIK OATMEAL AND HONEY


Hi gals..Happy Chinese New Year for all chinese in Malaysia.
And happy holiday for everybody.Be safe..


You can't go wrong with this oatmeal honey soap.I made from scratch.Its moisturise your skin and protect from dryness.Don't use commercial soap in the market especially if you have sensitive skin,it will make your problem gets worst.

Okay gals,if you interested to try, giveaway for doorgift or to sell using your own brand,contact me via WA 019 900 4488

Low quantity for wholesale 
=======================================

Sabun oatmeal dan honey berkesan untuk kulit normal,sensitif,dan kering.As you all know,kalau dan kulit jadi kering maka cepat lah berkedut kan?Bila dah berkedut memang susah nak hilangkan kecuali pergi lifting kat klinik.Mahal beb!

That's why i fully suggest,start usia yang muda guna produk yang natural dan bebas kimia berbahaya.Memang lambat kesannya kalau nak putih ke apa ke memang tak boleh unless letak bahan kimia untuk memutihkan kulit.Bahaya!!

Sabun commercial di pasaran banyak yang guna minyak kelapa sawit semata-mata.Kalau tak caya,bila pergi market tu,just usha sikit kat bahagian sabun.Palm oil memang efektif agen untuk membersih tapi kalau digunakan dalam peratusan yang tinggi akan menyebabkan kulit kita kering.
Cuba mandi guna sabun commercial@industry,ada rasa mcm tegang semacam jer kan?Bersih tu mmg bersih tapi tu lah kulit akan kehilangan lembapan.

Cuba guna sabun natural handmade.You will see the different instantly.Kulit jadi lembut dan lembap dan tak kering.Lagi pulak,lebih selamat sebab takde bahan kimia yg berbahaya untuk fast result.

Please read about the benefits of oatmeal and honey from previous post okay!


Post a Comment