SOCIAL MEDIA

Wednesday, March 21, 2018

DOORGIFT SABUN MACARON


Hi besties!

Comel tak sabun macaron ni?
Sebenarnya,sabun macaron comel di buat untuk majlis aqiqah tapi boleh juga untuk majlis kahwin,tunang dan sebagainya.
Label tag tu free je dan boleh di ubah untuk nama etc.

hm..doorgift sabun macaron  untuk besties yang nak kan kelainan lah kan.At least guest wondering,eh apa ni?tak pernah tengok pun.Comel sgt!
Semestinya guest tak akan buang punya.Sebab sabun kan boleh tahan lama,boleh lah guna kan?

Macam2 doorgift yang terdapat kat luar sana tu kan.Bagi Evereen natural&handmade dah mesti lah fokus pada sabun,sabun dan sabun..haha!Kalau nak doorgift yang comel dan rare dan ala-ala mat saleh pilih lah SOAPDOORGIFT BY EVEREEN YA!

Sabun handmade ni sebenarnya tak murah.Kalau nak yang lagi besar bentuknya boleh tapi kos akan lagi mahal lah sebab lagi berat lagi mahal.Dan i'm sure besties pun budget kaw kaw punya budget untuk doorgift kan?

Kalau sabun macaron ni untuk packaging seperti diatas budget lebih kurang RM1.80 - RM 1.50 bergantung pada kuantiti.Jangkamasa siap dalam 1-3 minggu.Bergantung pada kuantiti dan tak busy.Kalau busy,order kena tunggu queue.Thats why kena order awal,jangan last minute sebulan majlis baru nak order yea besties.Rancang elok2..jgn semua nya last minute nanti besties jugak yang stress!!

Oh ya,sabun ni boleh diletakkan pewangi.Fragrance dari Ohio,US dan sampai..pewangi nih sesuai untuk kulit dan natural.Takde alcohol!!

Yang berminat & yang serius & yang boleh bagi TRUST!

WA 019 900 4488

Post a Comment