SOCIAL MEDIA

Monday, December 25, 2017

Soap DOORGIFT by Evereen - 100 % Made in Malaysia



Pernah tak kita terfikir pembaziran yang berlaku di majlis kita.Kadang tu kita tak sedar bajet yang kita letak dalam goodies dibuang begitu saja.

Tak kisah lah apa yang kita beri pada tetamu undangan.Setiap pemberian yang ikhlas tentu saja di panggil hadiah dan di kurniakan pahala,Insha Allah.

Pemberian gula-gula tu takde masalah untuk kanak-kanak,tapi kadang tu kalau orang dewasa tak makan pun dan lepas beberapa waktu buang begitu saja termasuk botol dan paperbag.Dah la mahal semua tu kan?

Tell me,kita sendiri pun akan buang kan.Hmm membazir.

That's why di Evereen Beauty, saya hasilkan doorgift berbentuk barangan beauty.
Erkk...sape yang tak suka bila dapat sabun,lipbalm,lotion,sugarscrub,saltscrub etc.Walau pun kecil tapi akan digunakan,betul tak? 

Well,kita ni perempuan kecantikan memang tak boleh dipisahkan ye tak?
Don't wait anymore,just make your guest happy with Soap Doorgift by Evereen.

Say hello to me via WA 019 900 4488



Post a Comment